Information

Är du en konstnär/konsthantverkare eller fotograf som vill nå ut till en bred publik?

Skaffa dig ett galleri här på gallerinet.se och börja ställa ut direkt! Oavsett om du är etablerad eller oetablerad inom din genre så är du välkommen som utställare.  Här tar vi inte ut nån provision för det du säljer oavsett hur mycket du säljer. Här ställer du ut helt gratis.

 

Mycket enkelt att komma igång.

Du registrerar dig enkelt på registrering. Därefter så loggar du in på din egen profilsida, där du fyller i det du vill presentera om dig själv och lägger in bilder på dina verk.

Bilder laddar du snabbt och enkelt upp till ditt galleri och de publiceras direkt du trycker på spara. Och visas då även i bildslingan uppe på sidorna. Det behövs inte några direkta förkunskaper om datorer, det är mycket enkelt att skaffa galleri hos oss och enkelt för dig att själv sköta ditt galleri.

 

 

Följande ingår för dig som utställare här på Gallerinet.se: Allt helt GRATIS!!!

Eget galleri, en egen sida här på gallerinet där du presenterar dig och dina verk. Du kan skriva en utförlig presentation av dig. T.ex. lägga till CV eller info om kommande utställningar m.m. Du kan också länka till din egen befintliga hemsida om du har en(godkända länkar är endast till sin egen personliga konst/foto/hantverkshemsida).

(Det vore trevligt om du också länkar tillbaka till gallerinet.se från din egen hemsida, men det är inget krav det gör du som du vill). 

Har du inte en egen hemsida så är det ju ett alldeles utmärkt sätt att ha ett eget galleri gå gallerinet.se så du kan presentera dig och dina verk på en välbesökt sida på internet.

Det är inte lätt att få besökare till en egen liten enskild hemsida men hit ökar besökarantalet för varje dag.

 

Du kan logga in och uppdatera din presentation och byta, lägga till eller ta bort bilder på dina verk hur ofta du vill.

   

Det ingår kontaktformulär för snabb och enkel kontakt från besökare/köpare.

 

Alla bilder som ligger inlagda i utställarnas gallerier slumpas fram och visas i bildslinga längst upp på bl.a. startsidan. Direkt efter att bilden publicerats av dig i ditt galleri.

 

Du får såklart presentera kontaktuppgifter som telefonnummer och eventuell hemsidesadress m.m. Ja vad du känner att du vill presentera för besökarna på sidan. Det är du själv som väljer vad och hur mycket du vill presentera om dig själv.  Du kan såklart välja att inte visa kontaktuppgifter, utan enbart använda kontaktformuläret i ditt galleri.(det kräver dock att du har en e-postadress).

 

 

 

 

 

Annonser