Information

OBS!  På grund av ett stort intresse och högt medlemsantal så kan i inte ta emot fler nya medlemmar/utställare för närvarande.

 

Är du en konstnär/konsthantverkare eller fotograf som vill nå ut till en bred publik?

Skaffa dig ett galleri här på gallerinet.se och börja ställa ut direkt! Oavsett om du är etablerad eller oetablerad inom din genre så är du välkommen som utställare.  Här tar vi inte ut nån provision för det du säljer oavsett hur mycket du säljer. Här ställer du ut helt gratis.

 

Mycket enkelt att komma igång.

Du registrerar dig enkelt på registrering. Därefter så loggar du in på din egen profilsida, där du fyller i det du vill presentera om dig själv och lägger in bilder på dina verk.

Bilder laddar du snabbt och enkelt upp till ditt galleri. 

 

OBS! Ditt galleri blir publicerat först när vi har kontrollerat och godkänt det. Kontroll och publicering sker vanligtvis inom 48 timmar. Du kan jobba med ditt galleri hur mycket du önskar och förbereda det med bilder och info innan det är godkänt och publicerat. 

 

När ditt galleri är godkänt och publicerat kan du när som helst logga in och lägga till bilder, ta bort bilder, ändra din information o.s.v. Du får publicera hur många verk du vill och de publiceras direkt du trycker på spara. Och kommer då även att visas slumpvis uppe i bildslingan som rullar.

 

 

 

Följande ingår för dig som utställare här på Gallerinet.se: Allt helt GRATIS!!!

Eget galleri, en egen sida här på gallerinet där du presenterar dig och dina verk. Du kan skriva en utförlig presentation av dig. T.ex. lägga till CV eller info om kommande utställningar m.m. Du kan också länka till din egen befintliga hemsida om du har en(godkända länkar är endast till sin egen personliga konst/foto/hantverkshemsida).

(Det vore trevligt om du också länkar tillbaka till gallerinet.se från din egen hemsida, men det är inget krav det gör du som du vill). 

Har du inte en egen hemsida så är det ju ett alldeles utmärkt sätt att ha ett eget galleri gå gallerinet.se så du kan presentera dig och dina verk på en välbesökt sida på internet.

Det är inte lätt att få besökare till en egen liten enskild hemsida men hit ökar besökarantalet för varje dag.

 

Du kan logga in och uppdatera din presentation och byta, lägga till eller ta bort bilder på dina verk hur ofta du vill.

   

Alla bilder som ligger inlagda i utställarnas gallerier slumpas fram och visas i bildslinga längst upp på bl.a. startsidan. Direkt efter att bilden publicerats av dig i ditt galleri.

 

Du får såklart presentera kontaktuppgifter som telefonnummer och eventuell hemsidesadress m.m. Ja vad du känner att du vill presentera för besökarna på sidan. Det är du själv som väljer vad och hur mycket du vill presentera om dig själv.  Du kan såklart välja att inte visa kontaktuppgifter. 

(Kontaktformulären är borttagna tillsvidare.)

 

 

 

Hantering av personuppgifter.

 

Gallerinet.se följer Dataskyddsförordningen, GDPR (General Data Protection Regulation).

(Dataskyddsförordningen eller GDPR som den också kallas Innehåller regler om hur personuppgifter får behandlas.) Du kan läsa mer om Dataskyddsförordningen på Datainspektionens hemsida. Obs! Länken öppnas i nytt fönster.

 

Exempel på personuppgifter är:

 

  • Namn
  • Adress
  • Personnummer
  • Telefonnummer
  • Foton på personer
  • E-postadress

 

 

Vilka personuppgifter samlar vi in från dig?

 

Ditt för och efternamn och din e-post är den information vi sparar och tycker är tillräckligt för att vi ska kunna sköta våra åtaganden mot dig som kund. Län och kommun som du fyller i används i sök/filtreringsfunktionen för att underlätta för besökarna på gallerinet.se att hitta konst i deras närhet om så önskas.  

 

Övriga personuppgifter du önskar ha med i din presentation här på Gallerinet som du själv väljer att skriva in i din presentationstext exempelvis telefonnummer och adress är inget som vi hanterar i vårt kundregister.

 

Gallerinet säljer, sprider eller delar inte några personuppgifter vidare till tredje part. Förutom till betrodd tredje part (webbhotell och webbyrå som hjälper till med driften av Gallerinet) med krav på sig att hålla all information konfidentiell.

 

 

Dataskyddsförordningen består av 99 artiklar och 173 Beaktandesatser (skäl).

Du kan läsa dem på Datainspektionens hemsida. Obs! Länken öppnas i nytt fönster.

 

 

 

 

 

 

Annonser