Ghazi Ream

Konstnären bor här Malmö / Skåne län

Tidigt i min tonåren blev jag inspirerad av båda Salvador Dali och Paplo Picasso som hjälpte mig att hitta min rytm i måleri.
Att måla för mig är som att skriva en bok på en tavla. Jag använder mycket sympoler som beskriver mina tankar, känslor och mitt liv. Att måla har alltid varit min andra själ, min pensel målar precis vad jag tänker, känner och ser utan att jag säger ett enda ord.
Vid sidan om målning så brukar jag fotografera det jag ser intressant från min egen perspektiv. Ibland blandar jag ihop photo och måleri i ett och samma verk så att det ser verklig men samtidigt orealistisk. Konst för mig är som en oändlig värld.


 Kontakta   

They can´t order me to stop dreaming :
I denna utställning vill jag presentera min sista måleri projekt som jag har jobbat med sedan våren 2011. Jag har nämnt det serie till "They can´t order me to stop dreaming".
Sedan 2011 har jag gått genom mycket, som fick mig känna att jag har blivit 20 år äldre än min riktiga ålder. Detta konst serie är som en dag bok för mig och en form av terapi där varje verk beskriver mina psykiska faser som jag har gått genom under olika perioder.
Jag befinner mig själv i alla mina verk som självporträtt men i olika stillar och i olika värld, där jag sätter mig själv i centret och beskriver mina känslor och tankar, Jag berättar om ett liv som präglas av känslor, förvirring, ensamhet, otrohet, hopp och längtan till något som kanske inte existerar. Jag försöker leva i varje bild jag skapar, jag beskriver mitt liv som en evighets tunnel, ju längre jag går in i det desto mörkare det blir desto mer spännande det blir och där jag alltid undviker det sanna historien bakom ljuset.
Tekniken och färgerna ställer rytmen i bildberättelsen. Tekniken jag använder är en blandning av olika tekniker som består av Illisation, kubism och surrealism jag har multiblaserat dessa tekniker och gjorde det till min egen.


Dölj
Galleri av Ghazi Ream

A women inside me -

A women inside me

Pris: 2000
Teknik: Oljemålning
Storlek: 40 x30

A women inside me - Pris: 2000 -Teknik: Oljemålning -Storlek: 40 x30

Madame Souza in hurry -

Madame Souza in hurry

Pris: 700
Teknik: Teckning
Storlek: 29 x42

Madame Souza in hurry - Pris: 700 -Teknik: Teckning -Storlek: 29 x42

Madness -

Madness

Pris: 1500
Teknik: Teckning
Storlek: 50 x70

Madness - Pris: 1500 -Teknik: Teckning -Storlek: 50 x70

Old women with bird -

Old women with bird

Pris: 6000
Teknik: Oljemålning
Storlek: 70 X 90

Old women with bird - Pris: 6000 -Teknik: Oljemålning -Storlek: 70 X 90

Imagination -

Imagination

Pris: 6000
Teknik: Oljemålning
Storlek: 100 x100

Imagination - Pris: 6000 -Teknik: Oljemålning -Storlek: 100 x100